Smakfull grillet nykål

Nykålen får en fantastisk smak etter å ha blitt grillet. Server den gjerne med en deilig topping av revet gulost og friske krydderurter. Opplev den herlige kombinasjonen av grillet nykål med smakfulle og sunne tilbehør.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 nykål hode
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt og pepper
  • 2 ss revet hardost
  • 2 ss finhakket persille
  • 2 ss finhakket basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. Skyll nykålen og skjær den i båter.
  2. Pensle kålbåtene med olje. Bruk en nøytral olje som tåler godt varmen.
  3. Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.
  4. Server kålbåtene nygrillet med revet hardost på toppen.
Del på Facebook